ZAHVALA in ČESTITKE

Včeraj dopoldne smo v naših vadbenih prostorih prvič intenzivneje spoznali svet starodavnih strukturnih in energijskih programov iz sveta živali, kateremu se je v določenih obdobjih v Evropi pravilo ANIMALIA, v kitajskem svetu borilno-zdravilnih veščin pa Xiang xing gong, oziroma metode, ki posnemajo moč sveta živali in narave.
Ta velika kultura je dobila svojo obliko in pomen že v stari Indiji, kjer so potom teh programov pripravljali bodoče bojevnike, ter menihe-zdravilce.
Ker je bilo to veliko bogastvo namenjeno le nekaterim, je s časom v različnih kulturah poniknilo in šlo precej v pozabo. V resnici pa je to osnova za prav vse borilne in zdravilne veščine. Prav zato nameravamo v naši šoli s tem prvim seminarjem ponovno razširiti in izoblikovati bogastvo teh čudovitih, čeprav zelo zahtevnih sistemov.
Iz srca se zahvaljujem vsem pogumnežem, ki so se mi pridružili in zdržali zelo naporne štiri ure čarobnega ANIMALIA sveta. Najlepša hvala tudi našemu Gašperju Pirnat, ki nam vedno ureja slikovno in video gradivo za našo spletno in Facebook stran.
Lepo nedeljo želim vsem.
Andrej Doušak

Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.