VOJNA DUŠ – DUHOVNA EVOLUCIJA

Borilne veščine so troje;
1. Samoobrambne veščine
2.Samozdravilne veščine
3. Duhovne veščine

. . . Če so bile različne vojne tokom poznane zgodovine nasploh značilne za prvi dve zgoraj opisani točki zaradi večinoma nizkega duhovnega nivoja velikega dela človeštva, se sedaj dogaja nekaj drugega.
Zemlja je zvišala svojo vibracijo, človeštvo doživlja nov duhovni preporod, zato pa je trenutna situacija, ki jo doživljamo v zadnjem letu, napad na naš duhovni razvoj,na naše duše. Podobno se dogaja, ko se soočamo in razvijamo na treningih borilnih in zdravilnih veščin potom t.i. starih magičnih formul,ki jim pravimo : forme, kate, loo, plesi s senco, boj z duhovi, plesi svetih živali…
To so namreč daleč najtežji trenutki soočanja s samim seboj, ko telo ni več tako pomembno, ko um ne ve kje je, ko popustijo vse emocije, tam, globoko, se začenjamo soočati z našo pravozavestjo, s pravim jazom. Da, prav v teh formah najdemo to pot do sebe, da se končno najdemo, ter točno to pot, potom ustrahovanja, nalašč pretiranih omejitev, ter dodanih laži k sicer realni krizi, hoče določen delček sveta pretrgati! Zakaj le?Če si v borini veščini nepovezan, nepretočen, prestrašen, ter se ne zavedaš samega sebe, preprosto izgineš,si poražen, si zasužnjen,umreš!
Isto je v vsakdanjem življenju, vedno in povsod.
Kar se v svetu dogaja, se dogaja v nas, tako v mikro kot v makro. Prav zato pa moramo pospešeno delati na nas, sedaj, ko je najtežje, sedaj, ko je najlažje kloniti sebi, drugim, vsemu.! ! !
Naša telesa so končna, omejena, krasna a obenem gracilna, naša čustva in um tudi,toda naša duša ne, kajti ona je prosta, večna in radostna, ona je, ona ve.
Če si premagan v telesu, si izgubil bitko, če si premagan v lastni globini, si izgubil vojno! Zmagati vojno? Kaj lepšega kot to, za nekatere organizme, ki bi si želeli imeti služinčad, da jim rito briše, ter prinaša življenjsko hrano v katerikoli obliki! Hvala, ne!
Dragi moji, prav zato sem vam v zadnjem letu večkrat napisal : trenirajte, trenirajte, trenirajte, trikrat, ne enkrat! Namreč:
1. Da gojiš moč, pogum in odločnost!
2.Da pogledaš globlje v sebe, okolico in trenutno realno stanje!
3.Da gojiš telo, um in duh na višjem nivoju!
4. Da znaš pomagati sebi, biti drugim za vzor, ter vsaj nekomu pomagati!TER,
5. Da spoznaš,če si vreden biti prost, ali ne!

Dragi moji, biti moramo pozorni, zbujeni ,da se zavedamo tega trenutka, kot včasih,tako zdaj in seveda jutri.
OTROCI ČAKAJO,SVET OPAZUJE, ČAS TEČE, …NA NAS,NAS, ZA NAS! ! !
Zato pa trenirajmo,trenirajmo in še trenirajmo.
Velik objem,tudi tokrat brez maskerine
Vaš Učitelj in Prijatelj
Andrej Doušak

Opis slike ni na voljo.
Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.