Uspešen podjetnik = bojevnik

DSC_9264_modV ponedeljek, 31. avgusta 2015, je učitelj Andrej Doušak opravil predavanje v sklopu izobraževanja Uspešen podjetnik = bojevnik na t.i. SK networing dogodku v Ljubljani, katerega je organizirala Iniciativa Start:up Slovenija v sodelovanju s Slovenskim podjetniškim skladom.

Dogodek je bil namenjen mreženju podjetij, ki so v preteklosti že uspešno kandidirala znotraj Slovenskega podjetniškega sklada za Semenski kapital (SK) za zagon inovativnih podjetij, in vsem bodočim uspešno nastajajočim podjetjem, ki želijo vstopati v “Start-Up” okolje.

Eden ključnih izzivov Iniciative Start:Up Slovenija je predvsem ohranjanje rasti in napredka inovativnih podjetij, ki morajo zdržati včasih intenziven ritem hitro spreminjajočega se poslovnega okolja pri čemer je zavedanje o zdravi in energetsko kot tudi psihosomatsko močni ekipi vedno bolj prisotno.

Inštitut Makotokai Slovenija je tako s predavanjem učitelja Andreja Douška s strokovnim usmerjanjem prispeval k pomembnemu spoznanju o različnih programih, tako za vodilni kader, kot tudi za zaposlene, kjer so udeleženci preizkušali dejanski vpliv mišljenja, postavitve telesa in moči govora na energijski nivo posameznika in ekipe, preko katerega se zrcali poslovna pot vsakega podjetja.

Več o programu Uspešen podjetnik = bojevnik.

Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.