Septembra 2012 pričnemo s šolo Qi Gonga za bodoče učitelje

ŠOLA QI GONGA je namenjena bodočim učiteljem te veščine. Vodil jo bo učitelj Andrej Doušak, ki se je začel ukvarjati z borilnimi veščinami leta 1981, v Trstu pod vodstvom mojstra Paola Bolaffia. Od takrat študira in razvija različne borilne in zdravilne veščine; karate, tai chi chuan, pakwa chang, ping chi, qi gong.

Andrej Doušak je ustanovitelj MAKOTOKAI INŠTITUTA za zdravilne in borilne veščine, ter vodi šolo borilnih in zdravilnih veščin Makotokai SHI-DO. Vse zgoraj omenjene veščine v svoji šoli tudi uči.
QI GONG, ki ga gojimo pri nas, izhaja iz taoistične šole, ki jo je razvijala družina Ho, katere naslednik je tudi mojster Bolaffio, ki je tudi življenjski učitelj Andreja Douška.
Živimo v času, ko prihajamo v obdobje velikih sprememb in letošnje leto »leto zmaja« predstavlja vstop v obdobje velikih premikov. To je eden od razlogov za začetek izvajanja štiriletnega programa QI GONGA za ljudi, ki želijo  razvijati lastne potenciale in znanje prenašati naprej, ter tako sodelovati v razvoju evolucije v zdravju, miru, varovanju narave in odkrivanju vseh skritih sposobnosti ljudi.
Več o programu študija in poslanstvu Qi Gonga si lahko preberete tukaj.

Program in cena:
Učni programi se bodo pričeli izvajati septembra 2012. Izobraževanje bo enkrat mesečno 4 ure, ob petkih popoldne. Celoten program obsega 40 ur. Cena enoletnega programa znaša 600 EUR.
Lokacija:
Izobraževanje bo potekalo v Ljubljani na Toplarniški 19, na Inštitutu RJP. Za parkirišča je poskrbljeno.
Prijave:
Andrej Doušak , M 041 365 626, andrej@shi-do.si
Maja Vrhunc, M 041 456 477, majchi.v@gmail.com

Informativno srečanje za vse bodoče učitelje Qi Gonga, bo v petek 14. 9. 2012 ob 17. uri v prostorih Inštituta RJP na Toplarniški 19 v Ljubljani.
Srečanje je namenjeno predstavitvi programa in dogovoru glede podrobnosti o poteku šolanja. Dobrodošli!
Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.