POSEBNO OBVESTILO ČLANOM QIGONG ŠOLE

Dragi člani skupin Qigong šole lepo pozdravljeni.
Upam, da ste vsi v redu in, da utegnete vadit do sedaj skupaj zaobjete programe. Glede na trenutno stanje o zaprtju šol, ter prepovedi druženja s strani naše vlade, bi vam rad poslal nekaj napotkov kot pomoč za dodatno utrjevanje, ter rast v vaših programih.
V mesecu oktobru smo nalašč podvojili program znanja, ker je že zgledalo, da nas bodo zopet zaprli.
Sedaj, kot vidite, se stvar nadaljuje, zato je moja želja, namen, ter obveznost do vas, da vam vsaj na daljavo pomagam in sicer:
Kar zadeva skupino D, letošnjo novo skupino, s katero smo začeli študirat odlepljanja, prebujanje energijskega sistema, ter Pa – Tuan- Chin, bi dodal naslednje:
1. Tokom odlepljanja na tleh ,izvajajte iste vaje z zibanjem trupa naprej in nazaj s pomočjo izdiha v obliki besede Haa.
2. Pri Pa-Tuan-Chinu bodite bolj pozorni še na dihanje in pogled pri vsaki vaji. To bo pripomoglo k večji kvaliteti tehnike in kvantiteti energijskega nivoja.
3. Kot dodatek imate na novih video posnetkih decembra meseca program petih živali, katere bi mi v klubu obravnavali v mesecih december in januar.
Vsaka od živali nas po svoje telesno in umsko drugače in močno razvije, ter,glede na vajo, zdravilno deluje na določene organe, npr :
Medved – mehur in ledvica
Tiger- pljuča in debelo črevo
Kača- želodec in vranica
Zmaj- jetra in žolčnik
Žerjav- srce z osrčnikom, ter tanko črevo s trojnim grelcem,
Itd. Itd.
Pri izvajanju se najprej naučite zaporedje, nakar bodite pozorni na dihanje, na koncu pa še opazujte,kaj vas žival uči.
Zaenkrat draga skupina D, to bo dovolj.

Domača naloga za skupino C
Dragi Cejevčki pozdravljeni:
Letos smo začeli spoznavat principe:
Uravnovešanja
Priklica
Dviga -potenciranja energijskega nivoja potom nam poznanih programov.V mesecu oktobru smo začeli študirat potom formule Yi Jin Jing, sedaj pa vi sami raziskujte isto pri Yi Chuanu in pri Kwan In formulah. Ne pozabite na njih osnovne značilnosti in cilje, to vam bo dobro vodilo pri razumevanju.
Ne bojte se, tukajšnje napake niso patološke, izboljšali se boste v vsakem primeru!

Domača naloga za skupino B
Bejevčki pozdravljeni, tudi vas zelo pogrešam!
V oktobru smo spoznali drugačno obliko notranjega ogrevanja, tokrat s priklici. To utrjujte, ter dodajajte zavestno večjo oziroma manjšo valenco pri različnih vajah- ustvarjajte.
Poleg tega smo obravnavali zaporedje stila tigra -leva. Tukaj vključite principe uravnovešanja,priklica in povečanja energijskega nivoja. Vsi vdihi se izvajajo z nosom, izdihi z usti, razen pri dveh vajah… ?
Ne bojte se napak, ne bo vam nič hudega!
A,ja, skoraj bi pozabil!!! Trenirajte moško in žensko špago, srečno.

Pa smo že pri najstarejših Ajevčkih, katere toplo objemam.
Najnovejši naš program je bil hoja v krogu z dlanmi osmih živali. To prosim utrjujte tudi s pomočjo TAO dihanja, ter podaljšanja koraka.
Tedensko si izberite eno od form živali in gojite jo cel teden.
Ne pozabite na Yi Chuan !!!

Evo dragi moji qigongovci, k vsemu temu bi vsem vam dodal, oziroma predlagal še meditacijo. Če je ne poznaš,se usedi, umiri telo, dih in um, ter začni razmišljat o lepoti Ljubezni, to bo več kot dovolj.

Kdor se med seboj pozna, kar naj sodeluje,oziroma naj se pozanima,če je kolega prebral to moje obvestilo. Ne pozabit, da smo družina.

Ps.
Ko se bomo zopet videli, bomo časovno podaljšali naše treninge, ali celo kaj dodali, da bomo lahko mirno opravili zastavljeni letošnji program.

V življenju ne gre vedno tako kot bi si mi želeli,ampak tako,kot mora biti za našo osebno Evolucijo!!!

Iz srca vas pozdravljam in objemam.
Vaš Andrej Doušak
.AD.

Slika lahko vsebuje: na prostem in narava

Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.