Otvoritev novih prostorov

Leto 2015 se je pričelo fantastično, ker smo včeraj, v soboto 3. januarja, svečano odprli naše nove prostore, ki smo jih urejali zadnja 2 meseca. Na svečanem in za nas res posebnem ter pomembnem  dogodku, se nam je poleg naših učencev, podpornikov in prijateljev, pridružilo še nekaj prijateljev iz Italije, ki so tudi del naše velike Makotokai družine. Hvala vsem, ki ste prišli in vsem, ki ste kakorkoli pomagali pri uresničitvi teh dolgoletnih sanj. Skupaj smo dokazali, da je nemogoče, mogoče. Hvala tudi vsem podpornikom in sponzorjem, ki ste nam pomagali do teh lepih sanj.

Se vidimo jutri, v ponedeljek 5. januarja na naših treningih, v novih prostorih, ki so odslej na Dunajski cesti 270, v centru Laguna, kjer se nahaja tudi fitnes Sokol. Več fotografij iz same otvoritve, si lahko ogledate v foto galeriji na naši Facebook strani Makotokai Slovenija.

Danes v nedeljo 4. januarja, bodo enkrat do večera objavljeni novi urniki, ki bodo z nekaj manjšimi spremembami, omogočili še boljše treninge. Hvala za razumevanje.

Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.