Obvestilo članom

Dragi člani Shi-do šole lepo pozdravljeni.
Po ponovnem odloku vlade glede na covid 19 stanje v svetu in državi, se začasno zapirajo tudi naši prostori za skupno vadbo. Vsekakor, kakor v mesecu marcu in aprilu, vas ne bom pustil same, zato pa vam bom pošiljal video posnetke kot pomoč že vam dobro znanim vsakdanjim vadbam. Namreč prav sedaj, ko po dolgem obdobju strahu prehajamo v obdobje velike jeze, seveda za naš organizem absolutno škodljivo, moramo poseči po pomoči, ki jo imamo že sami na razpolago: Pozitivne misli Redna močna vadba Meditacija…le zakaj? Zato, ker nam bo omogočilo, ali vsaj pomagalo, razumeti in sprejeti res veliko bogastvo,ki nam je bilo dano v tem letu, namreč: S pomočjo ustvarjene nanizanke covid19 ( pozor- virus obstaja, napada šibke in tudi povzroči smrtne žrtve! ), smo dobili priložnost, da bolje spoznamo sebe, druge in svet. . .Spoznali smo strah zaradi organiziranega ustrahovanja, ter določene omejitve, ki so se dogajale le v času vojn in kuge. Spoznali, katerim medijem bomo v bodoče še sledili, ali sploh ne. Spoznali na lastnih ramenih in denarnicah, da kdor vodi neko državo, ni nujno najboljši moralni izbranec.
Bolje se bomo znali odločiti, kateremu zdravniku položiti v roke lastno zdravje, posebno pa zdravje NAŠIH OTROK!
Bolje smo spoznali, da kdor je dokončal fakulteto, ali ima visok kvocjent inteligence, je lahko obenem velik nepoštenjak,namreč visok srčni kvocjent je tisti, ki dokazuje veličino človeka !
. . . ter, če že nismo, končno spoznali Veliko Gospo – Resnico. Torej, dragi moji, bodimo hvaležni, da smo sedaj in tu, kajti dobili smo veliko priložnost Višjega Zavedanja in Duhovne Evolucije, zahvaljujoč se velikim dušam, ki nam trenutno s tako imenovanimi omejitvami pomagajo. Zatorej, njim Hvala! ,mi ostali pa, . . NA DELO ! ! !

VELIK OBJEM A.D.

Slika lahko vsebuje: ponoči
Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.