OBVESTILO ČLANOM

Dragi naši člani, tudi letos bomo v mesecu marcu, dneh Velikega pomladanskega enakonočja, ki predstavlja rojstvo novih zemeljskih energij tega leta, opravili nočni trening v obliki obreda za vstop tudi naših energij v novo, sveže leto ustvarjanja.
Po kitajski tradicionalni filozofiji, ki je tako bogata, da se njenih principov lahko vsi poslužujemo, poteka letos obdobje zmaja, in sicer zmaja v elementu lesa.
O zmaju smo že veliko povedali in napisali…..
Element lesa pa je za vse nas zelo pomemben in zanimiv, ker je edini med elementi, ki prikaže rojstvo, evolucijo življenja, ter smrt, oziroma prestop v drugo stanje.
Začne se namreč pri semenu, ter potom stebla, vej, listov, ter cvetov, konča v sadežu vsega tega, kar smo uspeli sami ustvariti v tistem letu.
Les predstavlja tudi pomlad, mladost, ekspanzijo, raziskovanje, v Borilnih Veščinah predstavlja princip prijemov in lomljenja, upogiba in močnega vračanja , …
Skratka, letos, začenši z nočnim treningom, ter z nadaljevanjem programa v majskem dvodnevnem seminarju iz qigonga, bomo odkrivali v zdravilnem in samoobrambnem smislu zmaja v elementu lesa.
Datum: Petek 22 marec.
Ura: Od 22 do 02 ure, torej iz petka na soboto.
Z največjim veseljem vas vse pričakujem.
Velik pozdrav.
Andrej Doušak

Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.