Navodila za vse, ki prvič prihajate v našo šolo Makotokai SHI-DO

Za vse, ki boste prvič prišli v šolo Makotkai SHI-DO, smo vam pripravili enostavna navodila “kako priti do nas”. Do naše telovadnice na Jarški cesti 44 (Mladinski dom Jarše) lahko pridete iz večih smeri.

Ena je iz smeri, ko zavijete iz Šmartinske ceste na Jarško cesto… Peljete se skoraj do obvoznice, mimo osnovne šole, mimo nižjih blokov na vaši desni, na levi boste imeli hiše… in kmalu za temi nižjimi bloki boste na vaši desni strani zagledali Mladinski dom Jarše ter izvoz na večje parkirišče. Tu se nahaja naša telovadnica.

Druga smer – lahko pridete po obvoznici, na rondoju Tomačevo greste za smer Žale – Jarše in ne zavijete proti Žalam, ampak se peljete v križišču pri semaforju še vedno samo naravnost. Pri naslednjem semaforju, pa zavijete desno na Jarško cesto, mimo parkirišč in višjih starejših blokov, ki jih imate na vaši levi ter takoj zatem, ko je možno zavijete levo na parkirišče pred Mladinskim domom Jarše … In že ste na cilju.

P.s.
Na treninge ne zamujamo, zato bodite pri nas vsaj 10-15 minut pred pričetkom treninga. Se že veselimo, da se vidimo. 🙂Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.