KARATE IZPITI NAJMLAJŠIH

Krasno! Fantastično! Enkratno!
Včeraj popoldne smo v naših vadbenih prostorih Shi-Do šole velikega Centra Laguna Befit opravili karate izpite za naše najmlajše člane.
Kot Učitelj in kot človek sem zelo ponosen na to,kar sem videl in doživel,namreč vsi naši otroci so bili prisotni, ter vsi so se popolnoma izkazali na njihovi veliki preizkušnji- izpit za prestop na višji nivo, oziroma pas.
To pa poudarjam zato, ker je bilo za vse nas,še posebej pa za otroke in mladostnike, letošnje leto zelo zahtevno, če že ne tragično!
Pretirani in nepošteni vladni ukrepi za omejitev prostosti, gibanja, šolanja, dela,ter katerekoli zdrave psihosomatske vadbe, so po nas vseh, posebno pa po mladostnikih dolgo udarjali in tlačili možnost zdravega življenja!
Kljub temu pa so se tudi in posebno otroci vseeno izkazali!!!
Tokom leta,ko so bili vadbeni prostori zaprti in vadba zatrta, so s pomočjo video posnetkov, ki sem jih pripravil za našo šolo, redno vadili, sami, doma!
Zato pa vam iz srca čestitam in se vam zahvaljujem, ker ste zmagali, ker ste pravi tigri, ker ste vi bodočnost in upanje za novi boljši svet.

Hvala lepa.

Andrej Doušak

Morda je slika naslednjega: ena oseba ali več, ljudje stojijo in znotraj
Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.