IZVOR

Iz enega samega semena poženejo različne korenine, ki se zopet združijo v eno samo deblo,…
To deblo dovoli, da se iz njega razvijejo različne sestre- veje. Te včasih pozabijo od kod izvirajo, zato pa nekatere ovenejo, oziroma ovirajo bližnje sestrice.
Prav iz njih,vej, nastanejo mnogi listi z isto strukturo v mikro, kot je drevo v makro.
Oni so povezani s hrano iz istega debla potom korenin, nastalih iz enega in istega semena!
Obenem vsi ti listi-” posamezniki”, dobivajo svetlobo- znanje, iz istega naravnega vira, Sonca.
Listi se morajo-moramo zavedati lastnega minevanja v letnih časih, kar pa ne pomeni smrti duše,drevesa, oziroma semena,ki jih je rodilo.Tako se moramo tudi mi, mali-veliki ljudje zavedati, da izviramo iz enega in se neskončno vračamo v eno,pa zopet, pa zopet…, zato pa smo enakovredni pred Naravo,vsi smo pomembni, vsi smo vredni, vsi smo odgovorni za to kar naredimo, ne glede na “trenutno vreme” na tem svetu!
Prav tako se dogaja v svetu Borilnih Veščin.
Njihov izvor je eden, nastal iz zlatega semena potrebe po preživetju in osebni evoluciji.
Zavedati se moramo, da naša veja ni najboljša in najpomembnejša, saj je le veja, niti deblo, niti drevo, niti seme!
Vsi mi učenci moramo vedeti, da prihaja od daleč v času in prostoru znanje, ki ga potom Sonca- Učitelja študiramo in razumevamo, isto hrana, programi učinkovitosti preživetja!
Seme Borilnih Veščin, ki vsebuje vse programe “boja” za preživetje v različnih letnih časih, ko nas Voda-strah, Ogenj- jeza,aroganca, Zemlja- ignoranca, ter Zrak- ego, redno napadajo in preverjajo našo trenutno duhovno evolucijo, to seme nam seveda prepusti izbirati lastno pot do končne modrosti.
Šele ko človek, učenec, zgradi alkimstično samega sebe, ter želi to deliti s svetom za nekaj boljšega, tedaj seže po višinah mojstrstva, do pravega vzroka magije obstoja,.!
Vsi mi učenci imamo možnost prehoditi pot do tega drevesa, ter visoko seči po njegovem zlatem sadežu, da, zlatem, ker v njem se zopet nahaja seme ponovnega rojevanja in ustvarjanja.
Toda odločitev mora biti naša, učenčeva, drevo je tam, čaka.Kaj smo torej pripravljeni narediti in si odpovedovati, da nam je lahko vse to predano?
Kako lepo bi bilo, če bi se znali zgledovati po pravilih Narave, po modrosti Drevesa…
Vaš
Andrej Doušak

Morda je slika naslednjega: narava in drevo
Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.