Državni seminar MAKOTOKAI & 6. MAKOTOKAI KARATE POKAL SLOVENIJE

MAKOTOKAI SLOVENIJA v soboto 15. marca organizira tradicionalni DRŽAVNI SEMINAR MAKOTOKAI, ki ga bo v sodelovanju z Makotokai International Association vodil mojster in naš glavni učitelj PAOLO BOLAFFIO.

Makotokai karate 9.00-12.00
Cena seminarja: 30 EUR
Tai Chi Chuan 15.00-18.00
Cena seminarja: 30 EUR

Lokacija: Seminar se bo odvijal v telovadnici osnovne šole Nove Jarše, Clevelandska ulica 11, 1000 Ljubljana.

Opozorilo: Seminar je zaprtega tipa in ga lahko obiščejo le učitelji in učenci katerih šole so v zvezi Makotokai Slovenija. Oziroma šole, ki jih bo osebno povabil ustanovitelj Makotokai Slovenija – Andrej Doušak. S seboj prinesite svoje izkaznice.

Prisotnost je prav tako obvezna za vse učence šole Makotokai SHI-DO. Za otroke in mladince do 18. leta je udeležba na državnem seminarju in na dveh tekmah obvezna, kajti drugače ne morejo junija v Bohinju delati izpita za črni pas. Hvala za razumevanje in dobrodošli. Oss!

___________________________________________________________

6. MAKOTOKAI KARATE POKAL SLOVENIJE bo potekal v nedeljo 16. marca 2014 ob 10. uri, v športni dvorani Slovan na Kodeljevem v Ljubljani. Dobrodošli!
6th MAKOTOKAI KARATE CUP OF SLOVENIA will be held on Sunday, March 16th 2014, at 10.00 AM, at Sport center Slovan, Kodeljevo, Ljubljana. Welcome!

Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.