DOGODEK-OBISK

Pozdravljeni.
Na včerajšnjem treningu črnih pasov iz karateja smo imeli na obisku kolega iz Italije, Učitelja Emilana Hlacia in njegovega asistenta Franka Pellis.
Skupaj smo, množično moram reči, ker ste bili res skoraj vsi prisotni, opravili lep, močan in pomemben trening bojev iz tradicionalnega kontaktnega karateja.
Obisk naših kolegov je imel tudi točen namen, kajti Učitelj Emiliano se v tem obdobju intenzivno pripravlja na veliki obred 100 zaporednih bojev iz kyokushinkai metode.
Ta veliki obred je v svetu karateja zelo posebna in redka stvar, namreč dovoljen je le redkim dovolj zrelim in nadpovprečno dobrim atletom.
To je dobesedno obred na duhovnem nivoju, ne le na ekstremnem telesnem in tehničnem nivoju posameznika. To opravlja človek, ki živi za idejo evolucije človeka potom borilnih veščin, ter se dobesedno daje na razpolago, da v bodoče drugim pomaga pri lastni rasti. Prav zato sem ponosen in hvaležen, da smo tudi mi del tega krasnega procesa, ki bo našega kolega pripeljal 13.4.2024 do magičnega trenutka tega obreda.
Obenem pa se tudi iz srca zahvaljujem vsem vam članom, ki ste bili včeraj prisotni.
Velik pozdrav Učitelju Emilianu, njegovemu asistentu Franku in seveda vsem vam.
Oss
Andrej Doušak

Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.